Einde traject

Je bent nu aan het einde gekomen van het oriĆ«ntatietraject. Gedurende het traject heb je nagedacht over de plaats die seks inneemt in je leven. Misschien ben je geschrokken van de invloed van seks op je leven. Je hebt ontdekt dat seks je gedachten en gedrag beheerst en je merkt dat je de controle kwijt bent. Of misschien ben je erachter gekomen dat de manier waarop je met seks omgaat, botst met de dingen die je belangrijk vindt in je leven. 

Bij CHAP Amsterdam willen we je graag helpen om op een gezonde en goede manier om te gaan met seks en alles wat daarbij hoort. Lees hier meer over ons hulpaanbod. 

Als je ervoor kiest je aan te melden voor een intakegesprek, is het mogelijk om de resultaten van het oriĆ«ntatietraject naar een van onze hulpverleners te sturen. Deze extra informatie kan een nuttige aanvulling zijn bij een eventuele behandeling. Uiteraard is dit niet verplicht! Je persoonlijke gegevens en alles wat je tijdens het oriĆ«ntatietraject hebt ingevuld, zijn opgeslagen op een anonieme profiel waar niemand toegang tot heeft. Alleen als jij dat zelf aangeeft, krijgen wij beschikking over deze informatie.

*
*
*